Новости

22 Јули 2010, 10.27
АКЦИЈА на ВЕЛОСИПЕДИ
АКЦИЈА на велосипеди од брендовите VIPER и TRINX, како и на велосипеди со електричен мотор од брендот BENELLI, со можност за купува
17 Мај 2010, 14.05
БАНКАРСКИ КРДИТ со 5% камата
 Во соработка со Капитал Банка нудиме брз кредит со 5% камата плус тросоци, кој се аплицира кај Нас во  нашиот сало
17 Мај 2010, 14.05
HAMACHI motors
Милениум е овластен продавач на целата гама на Хамачи за Тетово Кај нас може да најдете голем избор на скутери и крос
Auto Shop Milenium на Facebook
http://www.milenium.mk/site/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/287639kia.giflink
http://www.milenium.mk/site/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/822108chery.pnglink


KIA Ceed 1.6 CRDI
Година : 2011 Цена
Километри : 200 000-249 999 4500


Daewoo Matiz
Година : 2002 Цена
Километри : 110 000-119 999 1350


Citroen C1 1.0i
Година : 2008 Цена
Километри : 190 000-199 999 2999


OPEL Meriva 1.7 CDTI
Година : 2005 Цена
Километри : 200 000-249 999 2900


Renault Megane 1.5 dCi
Година : 2003 Цена
Километри : 200 000-249 999 2400


BMW 320d
Година : 2002 Цена
Километри : 200 000-249 999 2800


OPEL Vectra 2.2 DTI
Година : 2002 Цена
Километри : 200 000-249 999 2400


BMW 320d
Година : 1999 Цена
Километри : 200 000-249 999 2500


Citroen C1 1.0i tng *можност за купување на рати со банкарски кредит
Година : 2007 Цена
Километри : 170 000-179 999 2300


Citroen C1 1.0i *можност за купување на рати со банкарски кредит
Година : 2008 Цена
Километри : 160 000-169 999 2990


Toyota Yaris 1.3i *можност за купување на рати со банкарски кредит
Година : 2004 Цена
Километри : 190 000-199 999 2200


FORD Transit CDTI
Година : 2004 Цена
Километри : 200 000-249 999 2990


Peugeot 307 SW 2.0HDI
Година : 2003 Цена
Километри : 200 000-249 999 2200


Volkswagen Golf 6 2.0 TDI Automatic
Година : 2010 Цена
Километри : 180 000-189 999 8800


FORD Focus 1.6 TDCI
Година : 2006 Цена
Километри : 250 000-299 999 2999


Citroen Nemo 1.4i TNG
Година : 2009 Цена
Километри : 160 000-169 999 3500


Mercedes B 180 CDI
Година : 2006 Цена
Километри : 200 000-249 999 5200


Volkswagen Golf 5 1.9 TDI *можност за купување на рати со банкарски кредит
Година : 2004 Цена
Километри : 200 000-249 999 4350


Mercedes E 300 BLUETEC HYBRID
Година : 2015 Цена
Километри : 190 000-199 999 26000


Volkswagen Touran 2.0 TDI *можност за купување на рати со банкарски кредит
Година : 2006 Цена
Километри : 200 000-249 999 4400


FIAT Punto Grande 1.4i TNG *можност за купување на рати со банкарски кредит
Година : 2009 Цена
Километри : 170 000-179 999 3600


Citroen C3 1.4 HDI * Мозноста за купување на рати со банкарски кредит
Година : 2007 Цена
Километри : 200 000-249 999 3300


Citroen C2 1.4i * Мозноста за купување на рати со банкарски кредит
Година : 2006 Цена
Километри : 160 000-169 999 2400


FIAT Multipla 1.9 JTD * Мозноста за купување на рати со банкарски кредит
Година : 1999 Цена
Километри : 200 000-249 999 1200


FIAT Punto Grande 1.4i * Можност за купување на рати со Банкарски кредит
Година : 2007 Цена
Километри : 130 000-139 999 2990


FIAT Bravo 1.9 JTD 150 * Можност за купување на рати со Банкарски кредит
Година : 2007 Цена
Километри : 200 000-249 999 3600


Volkswagen Passat 1.9 TDI 131 * Можност за купување на рати со Банкарски кредит
Година : 2002 Цена
Километри : 200 000-249 999 3200


Seat Altea 2.0 TDI * Можност за купување на рати со Банкарски кредит
Година : 2004 Цена
Километри : 200 000-249 999 3650


Chrysler PT Cruiser 2.2CRDI * Можност за купување на рати со Банкарски кредит
Година : 2005 Цена
Километри : 190 000-199 999 3700


OPEL Corsa C 1.3 CDTI * Можност за купување на рати со Банкарски кредит
Година : 2004 Цена
Километри : 170 000-179 999 2900


FIAT Punto 1.2i BiPower so METAN
Година : 2009 Цена
Километри : 160 000-169 999 2990


FIAT Marea 2.4JTD 130 * Можност за купување на рати со Банкарски кредит
Година : 2001 Цена
Километри : 200 000-249 999 1300


OPEL Astra 1.4i Classic * Можност за купување на рати со Банкарски кредит
Година : 2009 Цена
Километри : 180 000-189 999 2400


Mercedes C 200 Kompressor
Година : 2000 Цена
Километри : 200 000-249 999 2990


Peugeot 308 1.6 HDI * Можност за купување на рати со Банкарски кредит
Година : 2010 Цена
Километри : 170 000-179 999 4900
--Лист 1 oд 1--

----

No valid database connection You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'groups, u.email as author_email, cc.title AS category, s.title AS section, s.ord' at line 1 SQL=SELECT a.id, a.title, a.alias, a.title_alias, a.introtext, a.fulltext, a.sectionid, a.state, a.catid, a.created, a.created_by, a.created_by_alias, a.modified, a.modified_by, a.checked_out, a.checked_out_time, a.publish_up, a.publish_down, a.images, a.attribs, a.urls, a.metakey, a.metadesc, a.access, CASE WHEN CHAR_LENGTH(a.alias) THEN CONCAT_WS(':', a.id, a.alias) ELSE a.id END as slug, CASE WHEN CHAR_LENGTH(cc.alias) THEN CONCAT_WS(":", cc.id, cc.alias) ELSE cc.id END as catslug, CHAR_LENGTH( a.`fulltext` ) AS readmore, u.name AS author, u.usertype, g.name AS groups, u.email as author_email, cc.title AS category, s.title AS section, s.ordering AS s_ordering, cc.ordering AS cc_ordering, a.ordering AS a_ordering, f.ordering AS f_ordering FROM auto_content AS a INNER JOIN auto_content_frontpage AS f ON f.content_id = a.id LEFT JOIN auto_categories AS cc ON cc.id = a.catid LEFT JOIN auto_sections AS s ON s.id = a.sectionid LEFT JOIN auto_users AS u ON u.id = a.created_by LEFT JOIN auto_groups AS g ON a.access = g.id WHERE 1 AND a.access <= 0 AND a.state = 1 AND (( cc.published = 1 AND s.published = 1 ) OR ( a.catid = 0 AND a.sectionid = 0 ) ) AND ( a.publish_up = '0000-00-00 00:00:00' OR a.publish_up <= '2021-11-29 17:42:48' ) AND ( a.publish_down = '0000-00-00 00:00:00' OR a.publish_down >= '2021-11-29 17:42:48' ) ORDER BY f.ordering LIMIT 0, 9
No valid database connection You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'groups, u.email as author_email, cc.title AS category, s.title AS section, s.ord' at line 1 SQL=SELECT a.id, a.title, a.alias, a.title_alias, a.introtext, a.fulltext, a.sectionid, a.state, a.catid, a.created, a.created_by, a.created_by_alias, a.modified, a.modified_by, a.checked_out, a.checked_out_time, a.publish_up, a.publish_down, a.images, a.attribs, a.urls, a.metakey, a.metadesc, a.access, CASE WHEN CHAR_LENGTH(a.alias) THEN CONCAT_WS(':', a.id, a.alias) ELSE a.id END as slug, CASE WHEN CHAR_LENGTH(cc.alias) THEN CONCAT_WS(":", cc.id, cc.alias) ELSE cc.id END as catslug, CHAR_LENGTH( a.`fulltext` ) AS readmore, u.name AS author, u.usertype, g.name AS groups, u.email as author_email, cc.title AS category, s.title AS section, s.ordering AS s_ordering, cc.ordering AS cc_ordering, a.ordering AS a_ordering, f.ordering AS f_ordering FROM auto_content AS a INNER JOIN auto_content_frontpage AS f ON f.content_id = a.id LEFT JOIN auto_categories AS cc ON cc.id = a.catid LEFT JOIN auto_sections AS s ON s.id = a.sectionid LEFT JOIN auto_users AS u ON u.id = a.created_by LEFT JOIN auto_groups AS g ON a.access = g.id WHERE 1 AND a.access <= 0 AND a.state = 1 AND (( cc.published = 1 AND s.published = 1 ) OR ( a.catid = 0 AND a.sectionid = 0 ) ) AND ( a.publish_up = '0000-00-00 00:00:00' OR a.publish_up <= '2021-11-29 17:42:48' ) AND ( a.publish_down = '0000-00-00 00:00:00' OR a.publish_down >= '2021-11-29 17:42:48' ) ORDER BY f.ordering