Новости

22 Јули 2010, 10.27
17 години со Вас
Ви благодариме на Вас и вашата доверба поради која и ден денес работиме и оваа година ќе одбележиме полнолетство односно
17 Мај 2010, 14.05
НОВА ЛИЗИНГ КАМПАЊА
 Нова Лизинг кампања - Лизинг со нотарски договор, понуда на лизинг кредитирање за лица кои веќе имаат кредит или ли
17 Мај 2010, 14.05
HAMACHI motors
Милениум е овластен продавач на целата гама на Хамачи за Тетово Кај нас може да најдете голем избор на скутери и крос

Информации за контакт

Адреса:   ул. Маршал Тито бб
Е-маил:
Наслов:
Порака:
Безбедносно прашање: Колку е збирот 2+2?
Тел./Факс:   044-330-808
Моб:

  070-263-563      

  070-224-324

Е-пошта:   Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите