Новости

22 Јули 2010, 10.27
VIPER и TRINX велосипеди
Во интерес на нашите клиенти го проширивме ацортиманот со понуда на велосипеди од марките TRINX и VIPER, кои што може да се куп
17 Мај 2010, 14.05
НОВА ЛИЗИНГ КАМПАЊА
 Нова Лизинг кампања - Лизинг со нотарски договор, понуда на лизинг кредитирање за лица кои веќе имаат кредит или ли
17 Мај 2010, 14.05
HAMACHI motors
Милениум е овластен продавач на целата гама на Хамачи за Тетово Кај нас може да најдете голем избор на скутери и крос

НОВА ЛИЗИНГ КАМПАЊА

  •  Нова Лизинг кампања - Лизинг со нотарски договор,
  • понуда на лизинг кредитирање за лица кои веќе имаат кредит или лизинг,
  • лица пензионери, земјоделци, таксисти, . . .

Лизингот е за ограничен број на возила кај што е нагласен лизинг.

Во цената на возилото се сите трошоци освен регистрацијата на возилото.

Процедурата трае 3 дена од оставање на капарот.

Возилото може да го возите како во државата така и надвор од неа со полномошно кое ќе го добиете

со земање на истото.

 

Lizing_-_Copy
*