Новости

22 Јули 2010, 10.27
АКЦИЈА на ВЕЛОСИПЕДИ
АКЦИЈА на велосипеди од брендовите VIPER и TRINX, како и на велосипеди со електричен мотор од брендот BENELLI, со можност за купува
17 Мај 2010, 14.05
БАНКАРСКИ КРДИТ со 5% камата
 Во соработка со Капитал Банка нудиме брз кредит со 5% камата плус тросоци, кој се аплицира кај Нас во  нашиот сало
17 Мај 2010, 14.05
HAMACHI motors
Милениум е овластен продавач на целата гама на Хамачи за Тетово Кај нас може да најдете голем избор на скутери и крос
Можност за купување на користено возило на кредит без учество и без жиранти !
Seat Altea 2.0 TDI * Можност за купување на рати со Банкарски кредит
Година : 2005 Цена
Километри : 200 000-249 999 3550
FIAT Punto Grande 1.2i * Можност за купување на рати со Банкарски кредит
Година : 2009 Цена
Километри : 120 000-129 999 3400
FIAT Punto Grande 1.2i * Можност за купување на рати со Банкарски кредит
Година : 2007 Цена
Километри : 130 000-139 999 3100
Seat Alhambra 1.9TDI * Можност за купување на рати со Банкарски кредит
Година : 2000 Цена
Километри : 200 000-249 999 2300
Peugeot 207 1.4i * Можност за купување на рати со Банкарски кредит
Година : 2007 Цена
Километри : 160 000-169 999 2990
AUDI A4 1.9 TDI * Можност за купување на рати со Банкарски кредит
Година : 2002 Цена
Километри : 200 000-249 999 3800
OPEL Meriva 1.6 TNG Automatic * Можност за купување на рати со Банкарски кредит
Година : 2003 Цена
Километри : 200 000-249 999 2600
--Лист 1 oд 5--

---- Следно-> Последно->>